Návod na Hlídání dostupnosti zboží.Návod na Vytvořit nabídku pro majitele zákaznických karet a registrované zákazníky.Nápověda pro novou funkci na e-shopu "Litrová kalkulačka".
OSMO OCHRANNÁ OLEJOVÁ LAZURA JE NA PODZIM LEVNĚJŠÍ a to o celých 10%!Díky široké nabídce hliníkových profilů Kügele si
vyberete přesně takový odstín, který se bude do
Vašeho interiéru nejvíce hodit.

Zásady o používání souborů cookies

Společnost Au-Mex s.r.o. se sídlem na Poděbradské 574/40, 190 00 Praha 9 – Vysočany, IČO: 253 49 929 (dále jen „Au-Mex“) a mimo jiné provozovatel internetového obchodu shop.au-mex.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.

V těchto Zásadách o používání souborů cookies („Zásady“) bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme.

Společnost Au-Mex s.r.o. je registrována na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

1. Soubory cookies

1. 1. Naše stránky používají tzv. cookies, aby naše nabídka byla pro vás relevantní, zajímavá a uživatelsky příjemná. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači, chytrém telefonu či jiném zařízení a které jsou užívány ve Vašem prohlížeči. Soubory cookies využíváme např. pro:

  • pro správnou funkčnost košíku tak, abyste co nejjednodušeji dokončili svoji objednávku
  • pro zapamatování Vašich přihlašovacích údajů, takže je nemusíte opakovaně zadávat
  • co nejlepší přizpůsobení našich stránek Vašim požadavkům díky sledování návštěvnosti, Vašem pohybu po stránkách a využitých funkcích

1. 2. Cookies využívané Au-Mex e-shopem rozdělujeme na Technické a Statistické cookies, kdy:

  • Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Z tohoto důvodu nemohou technické cookies být individuálně deaktivovány nebo aktivovány.
  • Statistické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu.

1. 3. Nastavení použití souborů cookies je součástí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy. Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na webových stránkách vybraných prohlížečů.

1. 4. Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které jsou praktické a obsahují informace. Upozorňujeme, že tyto stránky mohou být vlastněny a provozovány dalšími společnostmi a organizacemi a mají jiné zásady zabezpečení a ochrany osobních údajů. Naše společnost nemá žádnou kontrolu a nenese žádnou zodpovědnost za jakékoli informace, materiál, produkty nebo služby obsažené nebo přístupné prostřednictvím těchto webových stránek.

1. 5. Uživatel dává souhlas a oprávnění k výše uvedenému na dobu neurčitou počínaje dnem poskytnutí souhlasu na internetových stránkách e-shopu shop.au-mex.cz.

1. 6. Uživatel bere na vědomí, že při používání webových stránek společnosti Au-Mex jsou jejich uživatelům ukládány do jejich koncových zařízení informace na základě směrnice ES o tzv. cookies č. 2002/58/ES (a směrnice č. 95/46/ES).


Název firmy: AU -MEX s. r. o., IČO: 253 49 929
Sídlo firmy: Poděbradská 574/40, 190 00 Praha 9 – Vysočany
Právní forma: společnost s ručením omezeným, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 57655
Kontaktní e-mail: shop@au-mex.cz
Kontaktní telefon: 00420 778410250

Zásady o používání souborů cookies zpracovala firma Au-Mex s.r.o. na základě platné legislativy v České republice. Tyto Zásady o používání souborů cookies platí od 1. 1. 2022.

Věnujte pozornost i Obchodním podmínkám.